*** POTD Monday, September 30th, 2013 ******

Two Peas is Closing
Click here to visit our final product sale. Click here to visit our FAQ page regarding the closing of Two Peas.

Posted 9/30/2013 by gardencat in General Photography
 

gardencat
Jeepers PEApers

PeaNut 495,307
January 2011
Posts: 2,345
Layouts: 172

Posted: 9/30/2013 8:37:56 AM
This poor board has been so quiet lately and to add to the difficulty it seems to have been rather glitchy and difficult to get things posted here or even sometimes to get the board to open for me at all but I really don't want to lose the little community of photography lovers I've met here, so I hope we can bring things back to a more active state.

In any case, thought I'd make an effort to get my POTD up bright and early today and hope it will tempt someone else to get in on the action again.

Daily Photo BLog

purplelilac
PeaNut

PeaNut 530,968
November 2011
Posts: 89
Layouts: 0

Posted: 9/30/2013 3:16:09 PM
I have been away and am hoping to be more regular now in posting again. I like this little community too.



tnjoann
PeaAddict

PeaNut 253,270
March 2006
Posts: 1,998
Layouts: 86
Loc: Tennessee

Posted: 9/30/2013 8:49:46 PM
Yes the board is so very slow.....

I am up.
Click Here For 365 Blog



tnjoann
PeaAddict

PeaNut 253,270
March 2006
Posts: 1,998
Layouts: 86
Loc: Tennessee

Posted: 9/30/2013 8:49:48 PM
Yes the board is so very slow.....

I am up.
Click Here For 365 Blog



tnjoann
PeaAddict

PeaNut 253,270
March 2006
Posts: 1,998
Layouts: 86
Loc: Tennessee

Posted: 9/30/2013 8:59:00 PM
Oh my the board is all wonky It tells me a connection to the server could not be established... leading me to believe my post didn't go through.... then it posts multiple times.... and I delete part of them and it tells me it deleted 0 posts.... yet it does actually delete them.



tnjoann
PeaAddict

PeaNut 253,270
March 2006
Posts: 1,998
Layouts: 86
Loc: Tennessee

Posted: 9/30/2013 8:59:01 PM
Oh my the board is all wonky It tells me a connection to the server could not be established... leading me to believe my post didn't go through.... then it posts multiple times.... and I delete part of them and it tells me it deleted 0 posts.... yet it does actually delete them.


Show/Hide Icons . Show/Hide Signatures
Hide
{{ title }}
{{ icon }}
{{ body }}
{{ footer }}