Gallery issues again!

Two Peas is Closing
Click here to visit our final product sale. Click here to visit our FAQ page regarding the closing of Two Peas.

Posted 2/9/2013 by eagertoretire in General Stamping
 

eagertoretire
StuckOnPeas

PeaNut 314,651
May 2007
Posts: 2,606
Layouts: 590
Loc: Great Northwest

Posted: 2/9/2013 8:28:29 AM
Good morning!

Attempts to access individual projects in the gallery have failed since about 4:30 AM PST to now, 6:30.

Returning this Server Error - An internal server error occurred. I submitted the information and have an open service request. Hopefully this will be repaired before the rest of you sleepy heads wake. LOL



The Artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without the work.

gardencat
Jeepers PEApers

PeaNut 495,307
January 2011
Posts: 2,345
Layouts: 172

Posted: 2/9/2013 11:27:46 AM
I don't know about that particular problem but, for me, the site is just incredibly slow today. It takes forever to go to any link I click on or to post a reply to a thread...I can see a frustrating day ahead if this continues.

Far North
AncestralPea

PeaNut 188,311
January 2005
Posts: 4,358
Layouts: 397

Posted: 2/9/2013 12:53:35 PM
My sincere apologies for not posting my challenge earlier. But I too was not being able to get online for many hours after midnight. I could not login. My password would not be accepted nor rejected but an icon moving in a circular motion continued for hours. I finally came up with an idea. I completed the computer details for forgetting my password and after going through that process it is working...with the same password! I only write these details in case it happens to you...Let's hope NOT!

Oh Marshia, I hear you too!


...Jan
Blog: http://farnorthdesigns.blogspot.com/


PennyPaws
StuckOnPeas

PeaNut 551,978
April 2012
Posts: 2,099
Layouts: 79
Loc: Canada

Posted: 2/10/2013 5:24:18 PM
FWIW, I was having the same problem all last week - every day starting at 0430 the gallery goes down for a few hours... Sent in a note for service but haven't yet heard anything bad...


Uploaded with iPhone client

howdyheidi
Oh For Peas Sake

PeaNut 540,243
January 2012
Posts: 6,751
Layouts: 304
Loc: PA

Posted: 2/10/2013 5:54:11 PM
Everything appears to be slow again in the gallery. Had issues with my project being posted twice.


~~Heidi~~

djc
Olympian Pea

PeaNut 108,705
September 2003
Posts: 27,916
Layouts: 538

Posted: 2/10/2013 7:00:18 PM
I was able to post a new gallery post, but I couldn't edit yesterday's post. I wanted to add images, but I kept getting a 401 error.

I've tried it using three different browsers.

Worse, I usually cannot access my profile/gallery page. That's an on-going problem.

Daria

iring
AncestralPea

PeaNut 153,026
June 2004
Posts: 6,296
Layouts: 381
Loc: South Florida

Posted: 2/10/2013 10:26:57 PM
I had a slow computer today. Couldn't figure out what was up. Turns out my cable/internet service provider went down for a couple hours this afternoon! Double whammy!

Now I have internet access, but I got the same slow moving symptoms and the 401 error when I tried to add an image to a gallery post. I put in a ticket about the 401 error.


Cindi


Show/Hide Icons . Show/Hide Signatures
Hide
{{ title }}
{{ icon }}
{{ body }}
{{ footer }}