2/12 Gallery Problems Continue
Post ReplyPost New TopicPosted 2/12/2013 by Far North in General Stamping
 

Far North
AncestralPea

PeaNut 188,311
January 2005
Posts: 4,111
Layouts: 385

Posted: 2/12/2013 10:13:50 AM
Just wanted to check to see if others are continuing to experience gallery issues. Last night my gallery post disappear while I was trying to complete the upload information. Then and now again I can not get a comment box to open to leave praise for others. I am sorry that I can't do things more timely!


...Jan

Blog: http://farnorthdesigns.blogspot.com/

djc
Olympian Pea

PeaNut 108,705
September 2003
Posts: 27,603
Layouts: 529

Posted: 2/12/2013 10:37:54 AM
Well, the good news is that I was able to access my Profile/Gallery for the first time in days today. However, I don't trust that to remain constant. It's been an on again/off again problem for months.

I was also able to edit a gallery post.

I was not able to edit a gallery post by adding images. I've been trying that for a couple of days, and I get a 401 error message every time. I've tried three different browsers with the same result.

When I click on a link, Internet Explorer often says it can't display the page; refreshing the page usualy does not help.

I have put in two service tickets, and Matt says they are working on the problems. He thought they'd be solved by yesterday afternoon.

Daria



howdyheidi
Oh For Peas Sake

PeaNut 540,243
January 2012
Posts: 6,058
Layouts: 279
Loc: PA

Posted: 2/12/2013 10:45:46 AM
I also tried to edit to add an image and it won't work. I am not specifically having gallery issues, just intermittently having overall issues with the site being slow of 504 error or whatever.


~~Heidi~~



djc
Olympian Pea

PeaNut 108,705
September 2003
Posts: 27,603
Layouts: 529

Posted: 2/12/2013 11:06:42 AM
Heidi, what browser are you using? I keep thinking that if I used the right browser, I wouldn't have so many problems. I often try a different one if I'm having trouble with my default browser (Internet Explorer). The two others that I have are Mozilla Firefox and Google Chrome.

Does anyone have a recommendation for a browser that works well here at Two Peas?

Daria

howdyheidi
Oh For Peas Sake

PeaNut 540,243
January 2012
Posts: 6,058
Layouts: 279
Loc: PA

Posted: 2/12/2013 11:21:13 AM
I use google chrome. Don't know if it makes a difference or not.


~~Heidi~~



looser
The Craft Curmudgeon

PeaNut 256,594
April 2006
Posts: 14,239
Layouts: 346

Posted: 2/12/2013 1:10:28 PM
I really can't remember ever having so many problems with the 2Ps site. And they (the probs) seem to change from minute to minute.

While I truly appreciate 2Ps' forum support & generous posting policies, I know the continuing 'glitches' are affecting even some diehard StamPeas.

Most of us are putting the best face we can on the oopsies and using what puter skills we have to get around, but I definitely sense an air of frustration @ the party.

That said? God bless us all--including the 2Ps staff who I'm sure are striving to de-glinch the system. Hmmm. Wonder if somebody fed a gremlin after midnight?


Daniel R. Boone

Far North
AncestralPea

PeaNut 188,311
January 2005
Posts: 4,111
Layouts: 385

Posted: 2/13/2013 3:49:35 AM
For what it is worth...

Daria, Like you I tried to edit a gallery picture. When I downloaded my photo it put up a dark box but no photo thumbnail. Then it was the wrong photo when it posted in the gallery. I tried to make changes but nothing and I got a 403 message...but no information on what I needed to do. Gosh wonder what the difference is between 401 and 403?
I sent in a service ticket.
Can we still delete an entire gallery posting...I no longer see that option in Gallery Upload information we complete or on the our troubleshooting page...have I overlooked it?
Thanks!



...Jan

Blog: http://farnorthdesigns.blogspot.com/

eagertoretire
StuckOnPeas

PeaNut 314,651
May 2007
Posts: 2,557
Layouts: 576
Loc: Great Northwest

Posted: 2/13/2013 7:06:00 AM
I had good luck yesterday posting and editing for the most part.

The one problem I did have was accessing a picture of my March tag that SWLady posted. I wanted to copy it into my gallery and I could only see half of images 2 & 3. Kathy had no problem when she looked at it. I'll look again this morning.

I think we can be pretty sure they (tech support) didn't get up one morning and just decide to mess with us. They are probably at least as frustrated as we are, probably more!


The Artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without the work.
Post Reply . Post New TopicShow/Hide Icons . Show/Hide Signatures
Hide
{{ title }}
{{ icon }}
{{ body }}
{{ footer }}