Silhouette question.....having an issue.....

Two Peas is Closing
Click here to visit our final product sale. Click here to visit our FAQ page regarding the closing of Two Peas.

Posted 1/1/2013 by StampingRealtor in General Scrappin'
 

StampingRealtor
PeaWee

PeaNut 572,813
November 2012
Posts: 7
Layouts: 0

Posted: 1/1/2013 8:58:01 AM
I just bought my Silhouette Cameo and have had it about 2 weeks. Today I went to turn it on to use it and it won't even power up. I have contacted the company and will await a reply. Does anyone have any ideas on why the machine would just quit working??

I've googled the issue and can't find much information. Thanks in advance for responding to my dilemma!

transprntbutterfly
PeaAddict

PeaNut 478,947
August 2010
Posts: 1,062
Layouts: 2
Loc: Ohio

Posted: 1/1/2013 7:55:19 PM
I am not trying to be a smart a$$ but, did you check all of your connections?

My printer wouldn't turn on one day and after I had a meltdown my son fiddled with the cords and it turned out that the cord was loose where the electrical cord connected to the little box thingy. We think the cats were playing under the table and pulled something loose.

Hopefully you will hear something soon from Silhouette and they will resolve this for you.


StampingRealtor
PeaWee

PeaNut 572,813
November 2012
Posts: 7
Layouts: 0

Posted: 1/1/2013 8:06:45 PM
Yes, I did. Again and again and again. At least 10 times. Wish it was that simple!

Thanks for checking though.

Karen

RonaDT
BucketHead

PeaNut 67,751
February 2003
Posts: 555
Layouts: 33
Loc: Milton, Ontario

Posted: 1/1/2013 10:17:18 PM
I recall a thread some time ago where someone had a similar issue. I think it turned out to be a defective power cord and they sent out a replacement.


Show/Hide Icons . Show/Hide Signatures
Hide
{{ title }}
{{ icon }}
{{ body }}
{{ footer }}