Cameo HELP!!

Two Peas is Closing
Click here to visit our final product sale. Click here to visit our FAQ page regarding the closing of Two Peas.

Posted 2/1/2013 by AimeeInOhio in General Scrappin'
 

AimeeInOhio
Artsy-Fartsy Disney Nerd

PeaNut 139,268
March 2004
Posts: 6,559
Layouts: 73
Loc: Lima, Ohio

Posted: 2/1/2013 1:10:56 PM
I am beyond frustrated.

ordered a refurb Cameo and it didn't work. Sent it back and got a replacement, no problems....BUT I am having problems with the replacement.

I just got it today and wanted to test it out. I put three stars on the cutting mat, but the machine only cuts ONE. i thought mabybe it was a fluke, so tried again...still only ONE out of the three stars cut. I checked to make sure that "cut" was checked rather than 'no cut' or perforate, and yes "cut" is checked....Any ideas?



****Aimee****
www.aimeefleckart.blogspot.com
Certified Disney Vacation Planner

Keianna
PeaAddict

PeaNut 260,218
May 2006
Posts: 2,153
Layouts: 31
Loc: Missouri

Posted: 2/1/2013 2:22:45 PM
Is it a design from the store? If not, make sure the shape has been traced and then check the cut lines like you previously did. Also, make sure the shape is within the cut border of the mat.



hrodriguez
BucketHead

PeaNut 295,824
February 2007
Posts: 500
Layouts: 5

Posted: 2/1/2013 3:27:47 PM
Make sure your blade is in all the way too. I know that may seem silly, but that was my problem with a similar issue.
Uploaded with iPhone client
Show/Hide Icons . Show/Hide Signatures
Hide
{{ title }}
{{ icon }}
{{ body }}
{{ footer }}