Trying to upload a layout to the gallery - says it's unpublished?

Two Peas is Closing
Click here to visit our final product sale. Click here to visit our FAQ page regarding the closing of Two Peas.

Posted 5/9/2013 by Rhonda in TX in General Scrappin'
 

Rhonda in TX
BucketHead

PeaNut 339,706
September 2007
Posts: 775
Layouts: 18
Loc: Houston, TX

Posted: 5/9/2013 12:07:23 PM
I'm trying to add a layout to the gallery. It looks like it's fine, but it says that it's unpublished. It's not in my content, although I can link to it. I've done "Save and Publish", but it's still not published. Any ideas?


Been scrappin' for 15 years
Homeschool mom of 2 - DS (16) and DD (15)

Madeline
Jeepers PEApers

PeaNut 54,155
October 2002
Posts: 2,628
Layouts: 465
Loc: River Ridge, Louisiana

Posted: 5/9/2013 1:04:29 PM
I had that problem earlier and eventually redid the whole upload process. I thought maybe I forgot to finalize it or something and couldn't figure out where I went wrong. Now I know it wasn't just me! lol

Try it again and maybe it will work.


Madeline
------------------------
My blog:
Paper Gumbo
Designing for:
Scraptastic Club
American Crafts

mollyfrances
PeaNut

PeaNut 493,288
January 2011
Posts: 154
Layouts: 82
Loc: Austin, TX

Posted: 5/9/2013 1:14:50 PM
I was having that problem too. Also, my images seem to be disappearing??? I uploaded 5 images to my project and now I only see 2.


Molly Porter | www.mollyfrances.typepad.com

Helen *Mc
Gone Walkabout

PeaNut 4,068
April 2000
Posts: 10,438
Layouts: 214
Loc: Aussie in SC. USA

Posted: 5/9/2013 1:27:33 PM
I've had that problem on and off for months, But didnt know if it was just me or what. I gave up after a few occurrences. Perhaps putting a ticket in might resolve it. They might not be aware of the issues.


Uploaded with iPhone client

Jamie Sorenson
PeaFixture

PeaNut 349,500
November 2007
Posts: 6,215
Layouts: 398
Loc: Wisconsin

Posted: 5/9/2013 2:10:23 PM
So sorry for the trouble! We are looking into this now. We may be back to ask questions.


~ jamie

two peas community + education manager



keep updated on all things two peas + inspiration on our blog!

TJ
PeaAddict

PeaNut 520
May 1999
Posts: 1,367
Layouts: 139
Loc: Madison, WI

Posted: 5/9/2013 3:14:59 PM
Hey all,

We identified the problem. Seems that the system was removing some images from certain projects "edited" in the last 24 - 30 hours.

We've fixed the bug but, unfortunately, that doesn't fix the affected projects. You can either re-upload the missing images OR, if that's not possible, you may send the me the URL of any projects which you think are missing images and I can try and dig them up.

Sorry for the inconvenience!

TJ


----
TJ
Two Peas Staff Member

Rhonda in TX
BucketHead

PeaNut 339,706
September 2007
Posts: 775
Layouts: 18
Loc: Houston, TX

Posted: 5/9/2013 5:51:07 PM
Thanks for finding the problem. I'll upload it again.


Been scrappin' for 15 years
Homeschool mom of 2 - DS (16) and DD (15)

3kidmama
Ancient Ancestor of Pea

PeaNut 268,201
July 2006
Posts: 5,579
Layouts: 8
Loc: Northwoods

Posted: 5/9/2013 6:17:43 PM
Anyone know why my Pea info over there <------ would say I have "8" uploaded layouts when I really have many more than that? I think I might uploaded 8 the first week I put anything in my gallery. Since then, that number doesn't change.

Is there something I should be doing?

Madeline
Jeepers PEApers

PeaNut 54,155
October 2002
Posts: 2,628
Layouts: 465
Loc: River Ridge, Louisiana

Posted: 5/9/2013 7:35:48 PM

Anyone know why my Pea info over there <------ would say I have "8" uploaded layouts when I really have many more than that? I think I might uploaded 8 the first week I put anything in my gallery. Since then, that number doesn't change.

Is there something I should be doing?


I figured our what was happening to you. If you count only the layouts uploaded WITHOUT your phone, you get 8! Maybe this is a known glitch???


Madeline
------------------------
My blog:
Paper Gumbo
Designing for:
Scraptastic Club
American Crafts

Madeline
Jeepers PEApers

PeaNut 54,155
October 2002
Posts: 2,628
Layouts: 465
Loc: River Ridge, Louisiana

Posted: 5/9/2013 7:38:32 PM
When I had trouble uploading earlier, it was because I decided to add another image. While adding it, the other disappeared. Each time I edited to add what was missing, something else (or everything else, can't remember) was gone!

So I abandoned the whole project and started a brand new upload. Then it worked fine. (And I didn't dare add or subtract any of the images!)


Madeline
------------------------
My blog:
Paper Gumbo
Designing for:
Scraptastic Club
American Crafts

Awings69
PEAlicious

PeaNut 99,071
July 2003
Posts: 327
Layouts: 51
Loc: Kissimmee, FL

Posted: 5/9/2013 11:49:29 PM
I had the same problem earlier today. I just reloaded the info. Thanks for fixing it.


Annie Collins
My Blog:
http://littlewingscreates.blogspot.com/


ScatteredConfetti
PeaNut

PeaNut 586,942
May 2013
Posts: 210
Layouts: 64
Loc: Germany

Posted: 5/13/2013 4:08:21 AM
I am still having this issue! When I tried to edit a project because I forgot to mention something in my description, some of the pictures disappeared and then it also said that my project was unpublished, but I couldn't find it in my "unpublished projects" section (that was 2 days ago).
Then it happened again yesterday, when I wanted to edit a project that I had uploaded via iPhone, afterwards it also said that it was unpublished.
It seems to me, that the editing function doesn't really work. Either some pictures disappear & my project is still published, or everything is there, but my project's unpublished.
Show/Hide Icons . Show/Hide Signatures
Hide
{{ title }}
{{ icon }}
{{ body }}
{{ footer }}